JYR XII in de boeken

JYR XII in de boeken

14 december 2021 0 Door Bjorn

JYR XII zit er weer op! Wat een bijzondere dag. Mooi uitdagend weer en natuurlijk de meest epische ontknopping in de F1 sinds het bestaan?! Maar wat denk je van onze eigen JYR? In klasse 2 werd er tot op de meet gestreden voor plek, en was het verschil tussen de nummer 1 en 2 nog kleiner dan het verschil tussen Max en Lewis!! Autoblog 1 pakte de overwinning met een voorsprong van 0.546 seconden. Een halve seconde op een 6 uur endurance race! Autoblog Racing Team 3 eindigde als tweede en zal zich nog weleens achter de oren krabben en bedenken waar ze die halve seconde hebben laten liggen.

Lekker nagenieten doe je in de foto-gallerij: Gallerij: JYR XII

De volledige uitslag inclusief alle rondetijden vindt je in deze PDF

De datums voor 2022 zullen we snel bekend maken. Voor nu wensen we iedereen fijne feestdagen en een goed uiteinde!