JYR XII en Corona

JYR XII en Corona

29 november 2021 0 Door Bjorn

We hebben vandaag bevestiging gekregen vanuit Circuit Zandvoort dat de race van 12 december gewoon door kan gaan!! De nieuwe Corona maatregelen zorgen wel voor een iets ander tijdschema, maar verder wordt het weer een typische race zoals we inmiddels al gewend zijn onder Corona. We vragen iedereen zijn gezonde verstand te gebruiken en bij klachten zoals omschreven door de Rijksoverheid thuis te blijven. Daarnaast zal de rijdersbriefing in aangepaste vorm plaats vinden en zullen we de race eerder afvlaggen zodat alles is afgelopen voor 17:00.

Wij kijken uit naar het evenement en hebben er zin in!!

Verder zijn we druk bezig met de kalender voor 2022. Het lijkt er vooralsnog op dat we in 2022 niet kunnen racen op Circuit Zandvoort. We hebben binnen de beperkt aantal dagen dat beschikbaar is geen dag gevonden die beide partijen ligt. Wel hebben we alweer een afspraak staan voor Assen in November en zijn we nog aan het rond kijken qua mogelijkheden voor een tweede race dag in 2022. Houd onze website in de gaten!