Legendarische JYR XI in de boeken

Legendarische JYR XI in de boeken

6 november 2021 0 Door Bjorn

JYR XI te Assen

Een legendarische dag op TT Circuit Assen, de eerste keer Junkyardrace te Assen, met alles wat de Junkyardrace te bieden heeft, gezelligheid, goeie strijd voor de ere plaatsen en de nodige materiaal pech. Het weer was ook top en zorgde voor de nodige uitdaging en spinacties van de deelnemers. Wie heeft er niet een keertje achterste voren gestaan? Maar alles ging goed en veilig en mensen gaven elkaar goed de ruimte terwijl er toch volop gestreden werd voor positie. Geweldig!

De eerste set foto’s staan inmiddels online op de website onder de Gallerij.

Er waren weer diverse kandidaten voor Most Heroic Fix en de Jinx award, om er een paar te noemen:

  • ZRT Racing die aan het einde van de race goed op positie lag, maar waarbij met 160 km/u de wiel lager af brak. Einde oefening!
  • LB Motorsport waarbij de draagarm was afgebroken en die uiteindelijk weer de baan opgingen na het betere laswerk.
  • Scuderia Leendert die de race begon met teveel lawaai en de regio afgereden hebben voor een goeie nieuwe pijp/demper en die er tussen hebben gelast/gemaakt.
  • Daredevils die de hele race door allerlei pech hadden zoals de benzine overloop die niet meer goed werkte, de bobine die geen stroom meer krijg, het wegvallen van de massa en uiteindelijk uitvielen met koelvloeistof problemen.

De volledige uitslag per klasse vindt je in deze PDF. De Most Heroic Fix ging naar Scuderia Leendert, de Jinx Award naar de Daredevils.

Begin van de week komen de rest van de foto’s online.

Nu op naar de volgende race! 12 december 2021 te Circuit Zandvoort! De inschrijving gaat later vandaag open!