JYR XVII zit er weer op!

JYR XVII zit er weer op!

20 maart 2024 0 Door Bjorn

JYR XVII zit er weer op! Het was weer een geweldig dag van racen. Met 52 deelnemers was het gezellig druk in de pitlane en op de baan met genoeg mogelijkheden om in te halen en ingehaald te worden! Er waren relatief veel CODE60 momenten, maar veelal door eenzijdige incidenten. Voor ons als organisatie om te kijken hoe we de baan nog sneller, maar nog steeds op een veilige manier, weer vrij kunnen maken voor het racen. Nu kijken we weer uit naar Assen! 1 November, met thema Halloween. De inschrijving zal ergens aan het einde van de zomervakantie opengaan.

Nog even nagenieten van de race? Dat doe je in onze gallerij of bij ons YouTube kanaal.

De volledige uitslag vind je in terug in deze PDF of op onze “Historie” pagina.

Tot de volgende race!