JYR XIV in de boeken

JYR XIV in de boeken

7 november 2022 0 Door Bjorn

Het zit er weer op, editie 14 van de Junkyardrace was een groot succes! Ons tweede bezoek aan TT Circuit Assen was erg geslaagd en zijn dan ook trots om te mogen vermelden dat we er vorig jaar weer zullen racen!

Los van een harde plensbui was het de rest van de dag droog en hadden we een lekker zonnetje, wat mooie foto’s heeft opgeleverd van onze huis fotograaf Chris Schotanus.

Er werd weer het nodige geklust tijdens de race hier een klein (incompleet) overzicht: zo werd er een aandrijfas vervangen, een brandstofpomp vervangen – wat uiteindelijke een lege tank bleek -, een uitlaat weer vast gelast, een accu uit een gewone personenauto gelift om de auto weer aan het lopen te krijgen en een volledige reminrichting van de achteras gereviseerd.

De top drie per klasse vind je terug op de Historie pagina van de JYR website.

Wil je je rondetijden en de uitslag nog eens rustig nakijken, dat doe je met deze PDF.

De volgende race staat gepland voor vrijdag 17 maart 2023 op Circuit Zandvoort. Het Thema moet nog worden bepaald en daarnaast zullen er wat kleine wijzigingen plaats vinden in het reglement, dus houdt onze website in de gaten!

Tot snel!