JYR X – Update

JYR X – Update

13 maart 2020 0 Door Bjorn

Het kan jullie niet ontgaan zijn dat het corona virus grote impact heeft op alle aspecten van het dagelijkse leven in Nederland (en de rest van de wereld). Gisteren heeft de overheid gecommuniceerd dat tot eind maart alle evenementen met 100 of meer deelnemers afgelast worden. De 10e editie van de Junkyardrace zat helemaal vol met maar liefst 45 ingeschreven teams. We zullen jullie de rekensom besparen, maar deelnemers, vrijwilligers en monteurs bij elkaar opgeteld gaat ruim over de 200 man heen. Publiek en toevallige passanten rekenen we dan niet eens mee.

Gezien de richtlijn van de Nederlandse overheid KAN de 10e editie van de Junkyardrace op vrijdag 20 maart 2020 dan ook NIET doorgaan.

We zijn in overleg met al onze leveranciers hoe om te gaan met de kosten van alle materiaal, inzet van alle mensen en uiteraard de baanhuur.

Op 6 november 2020 staat de volgende editie van de Junkyardrace gepland. Alle teams die een inschrijving voor 20 maart 2020 hadden, worden doorgeschoven naar de editie van 6 november 2020 waarbij jullie inschrijving dus gewoon blijft staan.

We gaan er 6 november gewoon weer een feest van maken en wensen iedereen een gezonde en veilige periode toe in deze bijzondere dagen en zien jullie dan!