JYR X – Thema F1

JYR X – Thema F1

3 oktober 2019 2 Door Bjorn

Jaja, we weten het, we lopen een beetje vooruit op de feiten. We rijden maandag nog eerst de negende editie van de JYR, maar dat is juist ook het beste moment voor jullie om te overleggen met andere teams. Wat is namelijk het idee….

Zoals jullie wellicht niet is ontgaan komt de F1 naar Circuit Zandvoort. Er moet hier en daar nog wel wat verbouwd worden en de rugstreeppad moet even een ander plekje vinden voor de voortplanting, maar laten we er maar vanuit gaan dat het allemaal goed komt.

En in afwachting van een datum van Circuit Zandvoort zal de tiende editie van de JYR worden verreden ergens in maart of april. Kortom, voor aanvang van de daadwerkelijke Dutch GP op 3 mei.

Natuurlijk wordt het thema voor de volgende editie dus “F1” en nu leek het ons ontzettend gaaf als teams samen gingen werken om hun auto’s om te bouwen tot zogenaamde F1 renstallen. Kortom, de auto’s beide op dezelfde manier versieren met dezelfde livery volgens een bestaand of historische F1 renstal. Denk hierbij aan het huidige Mercedes, Red Bull of de historische Benetton. Keuze genoeg lijkt ons! Wij zorgen er dan voor dat jullie samen in een pitbox komen te staan. Zie je het al voor je, dat wordt een mooi plaatje in de pitlane en op de baan!

Nu willen we natuurlijk wel graag allemaal verschillende F1 renstallen dus stuur ons jullie keuze en dan maken wij dit bekend aan de andere teams zodat ze een andere renstal kunnen kiezen. Wie het eerst komt wie het eerst maalt!